Termékinfók

Testünk hadserege

Az immunrendszer a szervezet természetes védekező rendszere, ezért támogatása kiemelkedően fontos az egészség megőrzése érdekében. Különböző sejtjei által képes megkeresni, azonosítani és megsemmisíteni a szervezetbe kerülő idegen anyagokat (baktériumokat, vírusokat) és a szervezeten belül előforduló elöregedett, elhalt sejteket, amelyek később rákbetegségek kialakulását okozhatnák.

Az ÁSEM Immunerősítő Kézműves Herbatea antioxidánsokban gazdag összetevői egymás hatását erősítve növelik a szervezet természetes védekezőképességét. Elemei lekötik a szervezetben képződő szabad gyököknek nevezett, kiemelkedő reakciókészséggel rendelkező atomcsoportokat, amelyek a szervezet ép sejtjeivel is igyekeznek kötéseket kialakítani, így roncsolják egészséges sejtjeink állapotát, gyorsítják az öregedést és teret engednek a különböző rákos elváltozásoknak.

Az ÁSEM Immunerősítő Kézműves Herbatea alkotórészei tartalmazzák mindazon anyagokat, amelyek a szabad gyökök lekötéséhez és az immunrendszer megfelelő működéséhez szükségesek: többek között C-vitamint, A-vitamint, E-vitamint, B-vitamint, karotinokat és folsavat.

Tippek és tanácsokRólunk

Ásem herbatea a népi gyógyászat remekműve, Dr. I. receptúrája alapján.
Hatását a benne lévő alkotóelemek összessége adja.


Részletek