Termékinfók

Pótolhatatlan

A párkapcsolati harmónia életünk egyik legfontosabb szükséglete, ezért zavarai egész életünkre kihatnak. A mindennapi stressz nagymértékben befolyásolja a párkapcsolatok általános hangulatát és olykor nehézségeket okozhat a szexualitásban is, amely mindkét fél számára kellemetlen és további konfliktusokat eredményezhet.


A férfi számára önmeghatározásának alapját jelenti a nő szexuális igényeinek való megfelelés, míg a nő önbecsülése nagy mértékben függ attól, mennyire vágyik rá partnere.


Egy-egy aktus sikertelensége a férfi részéről a további együttlétekre nézve olyan feszültséget generálhat, amely a megszégyenüléstől való félelem következtében a későbbiekben is ellehetetleníti a teljesítés képességét.


Emellett a mindennapok okozta kimerültség is ronthatja a férfipotenciál megfelelő működését. Ezen hatások egymást kiegészítve és erősítve képesek a kapcsolat teljes összeomlását eredményezni. Gyakori problémaforrást jelenthet a szexuális kudarc beismerésének hiánya is, hiszen e problémával való szembenézés olykor félelmet és szégyenérzést vált ki az egyénből, de ilyen esetben a bátorság elengedhetetlen, mert ez jelenti az első lépést a megoldás felé.


Az ÁSEM Harmónia Kézműves Herbatea összetevői segítik olyan anyagok szervezetbe jutását, amelyek a szexuális vágy fokozásával és a kimerültségérzet csökkentésével hozzájárulhatnak a szexuális teljesítőképesség sikeréhez. A benne található gyógy – és fűszernövények nemi hormonképző hatással bírnak, csökkentik a magas vérnyomást, antibakteriális, vértisztító hatással bírnak, emellett potenciajavító, nyugtató és idegerősítő.

Tippek és tanácsokRólunk

Ásem herbatea a népi gyógyászat remekműve, Dr. I. receptúrája alapján.
Hatását a benne lévő alkotóelemek összessége adja.


Részletek