Termékinfók

Egyensúly

A diétás időszak alatti általános tápanyaghiány következtében a szervezet alapvető vitamin és ásványi anyag szintjének csökkenését tapasztalhatjuk, amely dekoncentráltságot, kimerültséget, általános feszültséget és akár a fogyókúra sikertelenségét is okozhatja. A szervezet megfelelő működésének fenntartásához szükséges vitaminok és ásványi anyagok egyensúlyát az ÁSEM diéta herbatea összetevői biztosítani tudják, emellett a benne lévő citromfű csökkenti a belső feszültséget, ezáltal elősegíti az idegi kimerültség megelőzését, megszüntetését.

A teában lévő anyagok hatásmechanizmusa évszázadok óta ismert, ebben az összetételben merőben új és tartós hatást lehet elérni. Összetevői megindítják az ideális testsúly beállásának folyamatait, de nem ígér irreális eredményeket. Ahogyan a testi-lelki egyensúly felbomlása hosszú ideig tartó helytelen életmód következménye, helyreállítása is időigényes, de a belenyugvás később nagyobb problémákhoz vezethet, ezért fontos, hogy minél korábban megkezdődjön az egyensúly visszaállításának folyamata. Az ideális állapot eléréséhez szükséges anyagok folyamatos pótlása és szinten tartása mellett figyelni kell az életkornak megfelelő étkezésre is.

Az ÁSEM Diéta Herbatea összetevői olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek szabályozzák a máj és a vesék működését, emellett vértisztító és nyugtató hatással bírnak.

Tippek és tanácsokRólunk

Ásem herbatea a népi gyógyászat remekműve, Dr. I. receptúrája alapján.
Hatását a benne lévő alkotóelemek összessége adja.


Részletek